Werkzaam in onderwijs, zorg of aanverwant?

Vraag uw gratis Bijtketting van Chewel® aan

De professionele bijtkettingen van het Nederlandse merk Chewel® worden veelvuldig gebruikt in de onderwijs- en zorgpraktijk. Ze zijn stevig en effectief – en voldoen aan alle Europese en Nederlandse veiligheidsnormen. Inmiddels zijn reeds duizenden kinderen én volwassenen geholpen met een bijtketting.

Vraag nu zelf een gratis bijtketting van Chewel aan om deze te demonstreren in uw praktijk. U ontvangt bovendien een kortingscode speciaal voor uw praktijk, zodat u deze zelf kunt gebruiken of kunt doorgeven aan uw clienten.

Nu aanvragen

Bijtkettingen voor Zorg en Onderwijs

Bijtkettingen van Bijtketting.nl worden onder andere gebruikt bij:bijtketting in zorg en onderwijsbijtketting in zorg en onderwijs

Aanvraagformulier

Bent u werkzaam als therapeut, arts, tandarts, apotheker of andere zorgverlener? Of in het regulier of speciaal (basis)onderwijs? Of heeft u anderzijds clienten die mogelijk baat hebben bij een bijtketting? Maak vrijblijvend kennis met de bijtkettingen van Chewel® en vraag hieronder uw gratis bijtketting en meer informatie aan:


    Gratis professionele Chewel Bijtketting als demoEigen kortingscode speciaal voor uw praktijk, die u kunt geven aan geïnteresseerden en ook zelf te gebruiken isInformatiefolders om uit te delen (ca 10 stuks)Extra informatiefolders om uit te delen (+ ca 50 stuks)