Retourneren: jouw tevredenheid staat voorop, daarom hanteren wij een coulant retourbeleid.

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren*. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eerder betaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw locatie naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn normaliter circa 3 tot 5 euro – raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@bijtketting.nl of onderstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en ongebruikt retour ontvangen is.

Uitzonderingen Retourneren

*In verband met hygiëneredenen zijn producten waarvan de verpakking is geopend of die gebruikt zijn, niet te retourneren.

Retourformulier

Voor het aanmelden van jouw retourzending vul je onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!