Jij wilt jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebben, daarom bieden wij snelle en voordelige verzending.

Verzendkosten

Bij Bijtketting.nl kost de verzending altijd €2,95. Vanaf €25,- rekenen wij zelfs helemaal geen verzendkosten aan.

Wij werken uitsluitend met PostNL, bestellingen worden afgeleverd via gewone post, brievenbuspakket of pakket, uiteraard afhankelijk van jouw bestelling.

Wij versturen uiteraard ook gewoon naar België. Je betaalt voor de verzending €4,95. Vanaf €25,- betaal je voor de verzending slechts €2,-.

De verzendkosten voor jouw bestelling worden zichtbaar op het moment dat je naar de afrekenen pagina gaat.

Levertijd

Wij doen elke dag ons uiterste best om jouw kauwsieraad zo snel mogelijk te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij altijd dezelfde dag nog te verzenden.

Helaas lukt dit niet in 100% van de gevallen. Het kan zijn dat een artikel niet voorradig is of andere factoren dit onmogelijk maken.

In dit soort gevallen brengen we jou gelijk op de hoogte en laten je weten hoe lang een vertraging zal gaan duren.

Wij werken uitsluitend met PostNL. Jouw bestelling wordt afgeleverd via gewone brievenbuspost, brievenbuspakket of pakket, net afhankelijk van jouw bestelling.

Onder normale omstandigheden zal levering van jouw bestelling de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden; naar België kan het wat langer duren. Helaas hebben wij geen invloed op Post NL en derhalve ook niet op dit tijdstip. Wij kunnen dan ook geen toezeggingen doen (of garanties geven) over het exacte tijdstip van levering.

De levertijd voor bestellingen naar België ligt in de regel op 1 tot 3 werkdagen .

Helaas hebben, ook in België, geen invloed op de bezorging en om die reden kunnen we geen toezeggingen doen (of garanties geven) omtrent het exacte lever tijdstip van jouw bestelling.

Ik heb een verkeerd adres doorgegeven!

Dit kan altijd voorkomen en gelukkig nog geen reden tot paniek! Neem meteen contact met ons op via telefoonnummer: 085 301 31 64 of via de email (linksbovenin deze pagina). Wij proberen dan, als dit nog mogelijk is, de zendinggegevens nog te corrigeren.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor een verkeerde bezorging door jouw eigen fout. Uiteraard zullen we alles in het werk stellen om de levering alsnog op het goede adres bezorgd te krijgen.