Stoere bijtkettingen en kauwkettingen voor jongens

jongens en bijtkettingen

Bijtkettingen voor jongens, ja dat is af en toe een lastige.  Uitspraken als “Ja maar een ketting is toch iets voor meisjes” en “ik ga niet met een ketting om mijn nek lopen” komen sommige ouders wellicht wel bekend voor.

En dat is best jammer want er zijn toch best wel een aantal bijtkettingen die voor jongens gewoon hartstikke stoer zijn!

 

Stoere bijtkettingen

Als eerste is het natuurlijk zaak dat je de bijtketting “verkoopt” aan zoonlief. Een ketting heeft gewoon de naam echt iets voor meisjes te zijn en zeker in de leeftijdscategorie 7 tot 12 (en wellicht nog wel wat ouder) is alles wat met meisjes te maken heeft gewoon “stom”.

Maar wat nou als je een product voorstelt wat gebaseerd is op iets wat soldaten uit het Amerikaanse leger ook dragen? Of een bijtketting met de beeltenis van een buldog?

Het hoeft overigens niet geheel zo exotisch, wij hebben ook een aantal modellen kauwkettingen die zeer basic van vorm zijn. Daarnaast zijn, met name de “Stoere” en “Basic” varianten voorzien van een onopvallend zwart draagkoord met een zwarte sluiting.

Wij voeren een behoorlijk breed assortiment waarbij we ook zoveel mogelijk rekening proberen te houden met de specifieke wensen van, met name jeugdige klanten. Helaas zijn jongens soms gewoon wat lastiger aan een bijtketting te helpen dan de dames ;-)

 

 

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €11.95.Huidige prijs is: €8.95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €10.95.Huidige prijs is: €8.95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €10.95.Huidige prijs is: €7.95.
De waardering van bijtketting.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4418 reviews.