Bijtketting voor babies

bijtketting voor babies

Een bijtketting voor de baby? Nou je herkent dit vast wel ūüėČ Alles wat je als moeder om je nek hebt hangen is natuurlijk onweerstaanbaar voor de kleine: trekken, vasthouden en bij voorkeur in de mond stoppen. En of het nou sieraden zijn, of kleding of je haar. Het maakt babies niet zo heel veel uit.

Een bijtketting of kauwketting is een elegante oplossing voor een bekend probleem. Naast het oplossen van jouw probleem levert een bijtketting ook nog eens een waardevolle bijdrage in de ontwikkeling van jouw kind.

 

Ontwikkeling Baby: bijtketting & Sensomotoriek

Al dat gegrijp en gekauw is wel ergens heel goed voor, het speelt namelijk een belangrijke rol in de ontwikkeling van het kind. Het gaat hier dan voornamelijk om de sensomotorische ontwikkeling.

Sensomotoriek gaat om de interactie tussen de zintuigen (ook wel “sensoriek”) en beweging (“motoriek”). Simpel gezegd zorgt het samenwerken tussen die 2 ervoor dat je normaal kunt functioneren. Vergeleken met het spelen van een computerspel: met je ogen zie je waar je figuurtje heen moet bewegen, je vingers zorgen daar vervolgens voor door een joystick op de juiste wijze te bedienen.

Met andere woorden: jouw kleine kan niet genoeg ontdekken en overal maar op sabbelen, wel zo fijn om te weten dat hij op iets sabbelt wat daar ook specifiek voor bedoelt is ūüėČ

Wij hebben verschillende soorten bijtkettingen in het assortiment die met name gericht zijn om de sensomotorische ontwikkeling. Deze zijn voorzien van verschillende structuren wat weer bijdraagt aan verdere ontwikkeling.

Het hippe bijtsieraad

Naast erg nuttig, beter voor de kleine EN jouw sieraden/kleding, is een kauwketting ook nog eens hip. De bijtketting is de laatste jaren zelfs min of meer verworden tot trend item voor jonge moeders. Ze kiezen vaak voor bijvoorbeeld een pastelkleurige bijtketting, die ze bij hun kleren kunnen dragen.

Veilig voor de baby

Natuurlijk staat veiligheid voorop als het om de kleine gaat. Lees hieronder ook onze veiligheidstips. Veiligheid is ook precies de reden dat wij enkel en alleen bijtkettingen verkopen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

  • Al onze bijtkettingen zijn gemaakt van 100% Food Grade Siliconen (hetzelfde materiaal als fopspenen)
  • Gegarandeerd vrij van BPA, PVC, Latex, Ftalaten of andere schadelijke stoffen
  • Al onze bijtkettingen zijn voorzien van een “Break out” sluiting. Deze schiet open zodra er teveel kracht op gezet wordt en dat is wel zo veilig.
  • Makkelijk te reinigen, gewoon met heet water en/of wat zachte zeep (handwas zeep of afwasmiddel)
  • Eventueel te steriliseren door de bijtketting in kokend water te hangen

Veiligheidstips voor gebruik

  • NB: de bijtketting is geen speelgoed en geen fopspeen. Gebruik de bijtketting uitsluitend onder ouderlijk toezicht.
  • Laat babies en kleine kinderen nooit alleen met een bijtketting van een bijtketting.
  • Kies een bijtketting die groot genoeg is, om niet helemaal in de mond van het kind te laten verdwijnen.
  • Houd koord en veiligheidssluiting altijd buiten bereik van jonge kinderen. De sluiting bevat kleine onderdelen en is niet bedoeld om op te kauwen.

 

Bijtketting = Chewelry voor baby en mama

De bijtketting – ook wel Chewelry (kauwsieraad) genaamd – is een echt moedersieraad en perfect om je baby mee te laten friemelen / rustig te houden. Kies een mooi kauwsieraad uit dat bij je past. Succes met uitzoeken!

Aanbieding!
NIEUW
Oorspronkelijke prijs was: €40.67.Huidige prijs is: €32.95.
Aanbieding!
Nieuw
Oorspronkelijke prijs was: €17.95.Huidige prijs is: €14.95.
Aanbieding!
NIEUW
Oorspronkelijke prijs was: €16.95.Huidige prijs is: €14.95.
Aanbieding!
NIEUW
Oorspronkelijke prijs was: €13.95.Huidige prijs is: €10.95.
Aanbieding!
Nieuw
Oorspronkelijke prijs was: €12.95.Huidige prijs is: €10.95.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €12.95.Huidige prijs is: €10.95.
De waardering van bijtketting.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4347 reviews.